Murer Sæby – kvalitetsbevidst murerarbejde

Mangler du en dygtig murer i nærheden af Sæby? Hos Sæby Mureren ApS. har vi mange års erfaring i faget, og vi udfører alt fra mindre mureropgaver til større entrepriser. Vi holder til i Sæby, men vi kører ud til kunder i det meste af det nordlige Jylland. Kontakt os derfor gerne, hvis du skal bruge en bredtfavnende og kompetent murer i Sæby og omegn.

Kvalitetsbevidst murer ved Sæby med 20 års erfaring

Firmaet er grundlagt i 2011. Grundlægger Christian Christensen har dog over 20 års erfaring i faget og er kommet vidt omkring i en lang række forskellige opgaver.

Foruden sin uddannelse og erfaring som murer er Christian Christensen uddannet kloakmester. Det er med til at dine projekter bliver ført sikkert i mål, når du anvender os som din foretrukne murer i Sæby og omegn.

Hos Sæby Mureren ApS. er kvaliteten naturligvis grundlaget for vores arbejde. Vi vil have tilfredse kunder, som automatisk har os i tankerne, når de får behov for murerarbejde i Sæby og omegn, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af rådgivning, udførelse og resultat.

Ligeledes er troværdighed, pålidelighed og vedholdenhed integrerede dele af virksomheden. Det er din garanti for, at du altid er sikret et veludført stykke arbejde, når du overlader dine projekter i vores hænder – naturligvis til tiden og til den aftalte pris. Hos Sæby Mureren ApS. tager vi vores kunder seriøst, når de henvender sig til os med behov for en murer omkring Sæby.

Indhent tilbud

Kontakt os på telefon 40 79 23 00 eller email mail@murer.nu, hvis du ønsker et resultatorienteret samarbejde med en professionel murer i nærheden af Sæby. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.