fbpx

Sæby Mureren Tlf. 98 46 23 00

FLISER OG KLINKER 

I både køkken og badeværelse er fliser og klinker tit det sidste finish, og det er derfor vigtigt med et flot slutresultat. Drømmer du eksempelvis om et nyt badeværelse, så har vi kompetencerne til at lave det! Uanset om det er husets største eller mindste badeværelse, der skal moderniseres, så har vi helt sikkert prøvet det før- og derfor kan vi give dig præcis det badeværelse, du ønsker dig. 

Som murere har vi en stor faglig stolthed i præcist og kvalitetsbevidst arbejde. I forbindelse med opsætning eller nedlægning af nye fliser/klinker på badeværelset – men også i alle huset’s andre rum. 

Ligesom vores andre mureropgaver lægger vi vægt på kundens ønsker og behov og strækker os meget langt for at opfylde netop dine drømme om et nyt, moderne og funktionelt badeværelse. Et færdigtegnet projekt er ingen betingelse for, at vi kan komme i gang med dit nye badeværelse – vi deler gerne ud af vores ekspertise og erfaring. 
Husk at vi også gerne klarer reparation eller skiftning af fliser eller klinker overalt i huset efter for eksempel vandskade. 

Vi har blandt andet erfaring med: 

  • Badeværelsesfliser 
  • Entrefliser 
  • Køkkenfliser 
  • Vægfliser 
  • Industri 
  • Storkøkkenfliser 

 

Inspiration til et nyt badeværelse 

Kig gerne i vores galleri for at se eksempler på de badeværelser vi allerede har lavet. Husk at Sæby Mureren ApS har lang tids erfaring med badeværelser og derfor gerne bidrager med idéer til funktionelle og flotte løsninger hvis I ønsker det 

 

 

INDHENT TILBUD 

Kontakt os på telefon +45 40 79 23 00, hvis du ønsker et resultatorienteret samarbejde med en professionel murer i nærheden af Sæby. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Send mail   


  

FACADERENOVERING 

Har du behov for professionel og omhyggelig facaderenovering i Sæby-området? Så er Sæby Mureren ApS et godt sted at starte. 

Vi er en mindre virksomhed i Sæby, som leverer godt, gammeldags murerarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi har god erfarring med vandskurering, facadepuds og omfugning. 

 

 

INDHENT TILBUD 

Kontakt os på telefon +45 40 79 23 00, hvis du ønsker et resultatorienteret samarbejde med en professionel murer i nærheden af Sæby. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Send mail        

 


OMBYGNING OG TILBYGNING  

Har familien fået vokseværk, eller Lupoen skiftet ud med en caravelle, så det kniber med pladsen? Sammen med vores dygtige samarbejdspartnere, kan vi hjælpe jer med at få den tilbygning/ombygning i ønsker. Det første skridt i processen er at få udført myndighedsprojekt og tegninger. Herefter kan vi hjælpe med at indhente tilbud på udførelsen. Vi hjælper gerne fra ide til virkelighed. 

 

 

INDHENT TILBUD 

Kontakt os på telefon +45 40 79 23 00, hvis du ønsker et resultatorienteret samarbejde med en professionel murer i nærheden af Sæby. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Send mail (link til kontakt formular)        

 


RENOVERING OG VEDLIGEHOLDELSESOPGAVER 

Vi tilbyder alle typer renoveringsopgaver for private og erhverv. 

Omfugning 

Med tiden bliver fugerne medtaget og skal udskiftes. Udfræsning af fuger, samt fugning i den ønskede farve og profil. 

Skorstene 

Skorstene er ekstra udsat for vejrliget og bør vedligeholdes og holdes tætte. 

Tagarbejde 

Nyt tag eller reparation og vedligeholdelse af tegltage og murede rygninger. Reparation efter stormskader. 

Oppudsning og Filtsning 

Ønsker i det pudsede look indvendigt eller udvendigt hjælper vi gerne med det. Samt alle former for reparationsarbejdeEvt med murstensmønstre.  Vi sætter en ære i at levere kvalitetsarbejde. 

 

 

INDHENT TILBUD 

Kontakt os på telefon +45 40 79 23 00, hvis du ønsker et resultatorienteret samarbejde med en professionel murer i nærheden af Sæby. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Send mai  


NYT BADEVÆRELSE 

Når du skal have et nyt badeværelse, hjælper vi dig med at finde den bedste løsning og udfører et grundigt stykke arbejde. Vi tilbyder totalløsninger og samarbejder med andre dygtige håndværkere, der udfører VVS-arbejde m.m., når vi laver nyt badeværelse. 

Hvad koster et nyt badeværelse? 

Badeværelset er et af husets dyreste rum at istandsætte pr. kvadratmeter. Så er det sagt, men vi ser ingen grund til at gøre det dyrere end nødvendigt. Prisen er i stor grad afhængig af dine ønsker, hvor omfattende arbejdet er og hvor lang tid det tager at udføre. Hvis du er ude efter et badeværelse til en rimelig pris, rådgiver vi gerne om hvilke løsninger, du kan overveje.  

Når du planlægger nyt badeværelse i samarbejde med os, kan vi som udgangspunkt sige at den dyrere del af renovering består af flytning af funktioner som faldstammer, afløb ol. Skal der laves badeværelse i et rum, hvor der ikke tidligere har været vådrum, eller brydes vægge ned for at få mere plads, øger det også udgifterne. Hvis det primært er inventar, der skal renoveres og udskiftes, men eksisterende afløb og faldstammer benyttes, behøver det ikke at være så dyrt endda. 

Til gengæld øger et flot og professionelt udført badeværelse værdien af din bolig. Har du et gammelt, slidt og umoderne badeværelse, er det faktisk en af de renoveringer, der i høj grad kan betale sig. 

Hvordan laver man et nyt badeværelse? 

Hos Sæby Mureren ApS er professionelle håndværkere med lang erfaring din garanti for et ordentligt arbejde. Vi har et godt netværk og tilbyder totalløsninger i samarbejde med vores partnere – og dem kræver vi selvfølgelig også samme høje standarder af. 

Vådrum, d,v.s. toilet, bad og vask, er underlagt en række lovreguleringer for at sikre konstruktionen, godt indeklima og tilstrækkelig ventilation. Et korrekt udført vådrum sikrer dig også mod vandskader og fugt. Sæby Mureren ApS sikrer at du får et lovligt og funktionelt badeværelse, uden at du selv skal granske regler og lovgivning. 

Du kan selv finde frem til regler for vådrum, men de er ikke så nemme at navigere i. Bliver vådrummet forkert konstrueret, er det tit dyre fejl, fordi flisegulv m.m. ofte skal brydes op for at rette fejlen.I samarbejde med en professionel håndværker slipper du for den slags ærgerlige fejl. 

Desuden kan en dygtig håndværker sikre at du får et funktionelt og flot badeværelse. Funktionaliteten gælder både indretningen, korrekt fald og dimensionering på afløb, god ventilering m.m. Vores medarbejdere sørger for at badeværelset får den flotte finish og det udseende, du ønsker. 

Hvor lang tid tager det at lave et nyt badeværelse? 

I gennemsnit tager det på landsplan omkring 5 uger at lave et nyt badeværelse. Den reelle tid for dit badeværelse kan selvfølgelig variere fra dette – men hos Sæby Mureren Aps. kan du være sikker på at vi ikke bruger længere tid end nødvendigt. Vi laver en tidsplan i samarbejde med dig, og melder selvfølgelig ud, hvis det bliver nødvendigt at bruge mere tid end planlagt. Det f.eks. kan ske hvis vi støder på uforudsete problemer. Til gengæld kan du være sikker på at projektet bliver udført korrekt og grundigt. 

 

 INDHENT TILBUD 

Kontakt os på telefon +45 40 79 23 00, hvis du ønsker et resultatorienteret samarbejde med en professionel murer i nærheden af Sæby. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Send mail       

på at projektet bliver udført korrekt og grundigt.